Menu

Woonkamer (Buitenverblijf)

Het aantal personen kan afwijken wegens het coronavirus, neem daarom contact met ons op.

Aan de achterkant van Brasserie Buitenhuis vind je het allernieuwste gedeelte van de brasserie: het Buitenverblijf. Het Buitenverblijf is onderverdeeld in drie ruimtes: de Zitkamer (77 m2), de Woonkamer (154 m2) en daar tussenin: Bar Buitenhuis. 

De Woonkamer is een ruime, lichte en sfeervolle ruimte welke ideaal voor een vergadering, lunch, borrel, diner of feest. De Woonkamer is gestyled met planten van Stadstuin "De Bloemenpoort" (buren van Brasserie de Poort). Op koude dagen zetten we de openhaarden aan en in de zomer kunnen alle deuren open. Bij de Woonkamer hoort een (privé) terrasgedeelte, waardoor je altijd naar buiten kan. 's Avonds geniet je van een adembenemende zonsondergang. Vanuit de bar worden de drankjes geserveerd. Kies je voor een all-in pakket? Dan zorgen we ervoor dat - naast dat we drankjes uitserveren - ook de selfservice bar goed gevuld is, zodat je op ieder moment van de dag je drankje kan pakken.  Achter de woonkamer ligt onze (feest)zaal: de Trein. Wanneer je de Woonkamer reserveert, kun je (eventueel) ook gebruik maken van de Trein.

Zie je de gewenste opstelling niet tussen de aantallen staan? Geen probleem, onze opstellingen zijn flexibel en we denken heel graag mee betreft de mogelijkheden. Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Druk op de groene button "maak prijsindicatie" hier links.

Afmeting 12 x 12,5 meter
Minimale omzet vanaf €2.500,-
Capaciteit theateropstelling 60 personen
Capaciteit borrel/feest 120 personen
Capaciteit bbq/buffet 80 personen
Capaciteit diner 60 personen
Maak prijsindicatie Contact
Vragen? Neem contact op met onze reserveringsafdeling!

Telefonisch bereikbaar op:
maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur

T. 071 572 1805
E. info@brasseriebuitenhuis.nl

Sluit venster
Reserveer direct een tafel of informeer naar de mogelijkheden voor jouw feest!