Menu

De Trein (Buitenverblijf)

Het aantal personen kan afwijken wegens het coronavirus, neem daarom contact met ons op.

Aan de achterkant van Brasserie Buitenhuis vind je het allernieuwste gedeelte van de brasserie: het Buitenverblijf. Het Buitenverblijf is onderverdeeld in drie ruimtes: de Zitkamer (77 m2), de Woonkamer (154 m2) en daar tussenin: Bar Buitenhuis. Achterin bevindt zicht de Trein, ook wel "de club" genoemd. In deze ruimte mogen namelijk de voetjes van de vloer! 

Deze zaal doet zijn naam eer aan door de oude wagon die verbonden is aan de zaal. De combinatie van de kleurrijke graffiti aan de buitenkant van de wagon en de Moulin Rouge-achtige sfeer van de binnenkant van de wagon, maken de locatie tot een uniek geheel. De Trein (51 m2) wordt voornamelijk gebruikt als feest locatie, waar tot in de late uurtjes gedanst mag worden. Al meerdere huwelijks- en bedrijfsfeesten hebben hier plaatsgevonden. Achter de treinwagon bevindt zich een zaal (69m2) en een eigen bar. Ook een DJ of een band kunnen in deze ruimte hun muziek draaien en spelen. De Trein wordt alleen verhuurd in combinatie met de Woonkamer. 

Zie je de gewenste opstelling niet tussen de aantallen staan? Geen probleem, onze opstellingen zijn flexibel en we denken heel graag mee betreft de mogelijkheden. Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Druk op de groene button "maak prijsindicatie" hier links.

Afmeting 12,8 x 5,4 meter
Minimale omzet vanaf €2.500,-
Capaciteit theateropstelling 50 personen
Capaciteit borrel/feest 150 personen
Capaciteit bbq/buffet 100 personen
Capaciteit diner 80 personen
Maak prijsindicatie Contact
Vragen? Neem contact op met onze reserveringsafdeling!

Telefonisch bereikbaar op:
maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur

T. 071 572 1805
E. info@brasseriebuitenhuis.nl

Sluit venster
Reserveer direct een tafel of informeer naar de mogelijkheden voor jouw feest!