Iedereen een buitenhuis

Brasserie Buitenhuis is ouderwets genieten. Even écht tijd hebben voor elkaar in een hippe en relaxte ambiance. Jong of oud, je voelt je bij Brasserie Buitenhuis direct thuis. Voor iedereen een buitenhuis, dat is het idee.

Na een rigoureuze verbouwing opende Brasserie Buitenhuis op 1 juli 2016 officieel de deuren. Van een fantastische plek met veel potentie waar niet veel gebeurde, veranderde het Valkenburgse Meer in dé hotspot van Leiden en omgeving. 

De brasserie telt maar liefst 150 zitplaatsen voor ontbijt, lunch en diner. Je kunt er iedere dag van de week van 9.00 uur tot laat terecht. Er klinkt altijd een fijn deuntje voor een ontspannen sfeer. Plof je eenmaal neer op de leren banken bij de open haard, dan wil je nooit meer weg. En schijnt de zon, dan is het écht goed toeven op het terras met uitzicht over het Valkenburgse Meer. De zonsondergangen zijn onevenaarbaar. Kinderen vermaken zich prima, zowel binnen als buiten. Groot voordeel: het grote gratis parkeerterrein.

Iets te vieren?

Naast de brasserie zijn er twee kassen welke je voor een gezelschap kunt afhuren. Daarnaast beschikt Brasserie Buitenhuis over een feestzaal, waar je tot in de late uurtjes kunt dansen op de muziek van je eigen dj of band.

'Er klinkt altijd een fijn deuntje voor een ontspannen sfeer.'

Het team van Brasserie Buitenhuis

Wij maken jouw perfecte kopje koffie, dat hemelse taartje, bereiden je favoriete lunchgerecht, frituren die altijd lekkere bitterbal, grillen je burger, tappen jouw biertje en mixen je gin-tonic.

Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds staan wij voor je klaar.

Paul Schoneveld Chef-kok
Johan van den Berg Bedrijfsleider
Reserveer direct een tafel of informeer naar de mogelijkheden voor jouw feest!