Kofferbakverkoop / Poldermarkt

Op iedere derde zaterdag van de maand vind op de parkeerplaats van onze nieuwe brasserie (in aanbouw) aan de Bospolder in Leiderdorp een kofferbakverkoop / Poldermarkt plaats. Een gezellige (rommel)markt met tweedehands spullen en lokale producten, welke gratis te bezoeken is tussen 09:00 en 13:00 uur. Wil je zelf spullen verkopen? Het huren van een parkeerplaats kost € 15,00. Meld je aan via: poldermarkt11@gmail.com.

Veel gestelde vragen:
  • Wat is het adres?
   Polderpark, Bospolder 11, 2353 XZ Leiderdorp (naast de A4, afslag 6).

  • Mag ik een kleedje neerleggen?
   Ja, dat mag aan de voorkant (kofferbakzijde) van de auto. Je mag de gehele ruimte van het parkeervak benutten zolang je anderen niet hindert.

  • Vanaf hoe laat mag er opgebouwd worden?
   Vanaf 08:00 uur dezelfde ochtend mag je je kofferbak gereed maken op de parkeerplaats.

  • Mag ik met een aanhanger komen?
   Aangezien de ruimte van 1 parkeervak dan al snel te weinig is, raden wij in dat geval aan 2 parkeervakken te huren.

  • Mag ik ook nieuwe artikelen verkopen?
   De bedoeling van de kofferbakverkoop is dat er tweedehands of oudere spullen verkocht worden. Als hier het e.e.a. aan nieuwe spullen tussen zit is dat geen probleem, zolang het meeste maar tweedehands of ouder is.

  • Tot wanneer kan ik me opgeven?
   Totdat alle plekken zijn gereserveerd voor de kofferbakverkoop. Wanneer dit het geval is, meldt de organisatie van de Kofferbakverkoop dit op de Facebookpagina of Instagrampagina. Meld je je alsnog aan, dan krijg je een e-mail terug dat het vol is. De laatste updates worden ook gegeven op

  • Mogen er eet/drinkbare producten verkocht worden?
   Nee, dit mag helaas niet.

  • Heb je verder nog vragen?
   Stuur een mailtje naar poldermarkt11@gmail.com (let op: de Brasserie Groep is niet de organisator van de kofferbakverkoop, dit wordt georganiseerd door een derde partij)LocatieBrasserie Buitenhuis
Datum17 september 2022
Prijs
Reserveer direct een tafel of informeer naar de mogelijkheden voor jouw feest!