Reserveren Menu
Naar Soldaat van Oranje? Kom ervoor dineren bij Brasserie Buitenhuis!

Dineren vlakbij Soldaat van Oranje

Breng je een bezoek aan Soldaat van Oranje de musical in Valkenburg en ben je op zoek naar het perfecte restaurant om eerst een hapje te eten? Brasserie Buitenhuis is de ultieme locatie om de avond heerlijk te beginnen! Brasserie Buitenhuis is gevestigd aan het prachtige Valkenburgse Meer en daarmee slechts tien minuten verwijderd van de Theaterhangaar waar Soldaat van Oranje wordt uitgevoerd.

Over Brasserie Buitenhuis
Brasserie Buitenhuis ligt direct aan het Valkenburgse Meer. Het spectaculaire uitzicht en de speelse indeling geven de locatie een sfeer die er direct voor zorgt dat je het gevoel hebt er even helemaal uit te zijn. Dat maakt het natuurlijk extra leuk als je een avondje uit hebt gepland met Soldaat van Oranje als het juichende slotstuk. Als je na afloop van de voorstelling nog even na wilt praten, kan dat natuurlijk ook. Brasserie Buitenhuis is tot laat geopend.

Lunch en diner Soldaat van Oranje
Of je nu een avond of matineevoorstelling voor de musical hebt geboekt, je kunt bij Brasserie Buitenhuis terecht voor een heerlijke lunch of een volledig verzorgd diner. De kaart past bij het bijzondere karakter van Brasserie Buitenhuis en biedt keuze genoeg voor iedereen. Smaakvolle voorgerechten, heerlijke soepen, bekende klassiekers en verrassende nieuwe gerechten worden ogenschijnlijk moeiteloos gepresenteerd door de chef-kok. Er is daarom reden genoeg om nog eens terug te komen als je een minder druk programma hebt.

Grote en kleine groepen
Brasserie Buitenhuis kan zowel kleine als grotere groepen accommoderen. Als je met een grotere groep naar Soldaat van Oranje gaat, raden wij aan om van tevoren even contact op te nemen zodat wij de ruimte voor jouw gezelschap kunnen reserveren. Als het weer het toelaat, is er een groot terras waar je kunt zitten, maar er is ook een ruime eetkamer, huiskamer en een prachtige kas waar je kunt vertoeven.

Bereikbaarheid
Brasserie Buitenhuis beschikt over een ruime parkeerplaats en is zeer goed bereikbaar: met de auto ben je slechts tien minuten verwijderd van de Theaterhangaar. Ook met de fiets zijn de afstanden overzichtelijk, als je kiest voor de tweewieler duurt het slechts twintig minuten voordat je op de plaats van bestemming bent gearriveerd.

Adres:
Brasserie Buitenhuis
J. Pellenbargweg 2
2235 SP Valkenburg

Wil je meer weten over de combinatie van lunch of diner met een Soldaat van Oranje voorstelling?
Ben je geïnteresseerd in de arrangementen van Brasserie Buitenhuis? Brasserie Buitenhuis is de perfecte locatie voor een lunch of diner voordat je de Soldaat van Oranje musical gaat bezoeken. Onze medewerkers zullen er bovendien voor zorgen dat je niet alleen heerlijk eet, maar ook op tijd weer onderweg bent.

Reserveer direct een tafel of mail voor een groepsreservering naar: info@brasseriebuitenhuis.nl

Brasserie Buitenhuis

J. Pellenbargweg 2
2235 SP Valkenburg
071 572 1805
info@brasseriebuitenhuis.nl

Bekijk op Google Maps

Reserveer direct een tafel of informeer naar de mogelijkheden voor jouw feest!