Vegetarische Restaurantweek

Vegetarisch menu voor €25,-


Gebrande Geitenkaas
Gerookte rode biet| bloedsinaasappel| hazelnoot-knoflook vinaigrette
*****
Soepshooter
Wortel-Harissa soep| krokante kikkererwten| zure room
*****
Gepekelde Coeur de Boeuf
Van de BBQ | artisjok ravioli| saffraan-salie olie
*****
Gemarineerde Rabarber
Harde wener| yoghurtmousse| karamelijs

Van 9 tot en met 15 maart 2020, tijdens de Nationale Week Zonder Vlees, organiseert De Hippe Vegetariër in samenwerking met de Vegetariërsbond de Vegetarische Restaurantweek. Want heerlijk vegetarisch eten doe je niet alleen thuis, maar ook uit! Zo ook bij Brasserie Buitenhuis. Of je nu regelmatig vegetarisch eet, of net begint met een dagje minder vlees: je zult verrast worden.

Reserveer nu!
 

LocatieBrasserie Buitenhuis
Datum9 maart 2020
Prijs25,00
Reserveer direct een tafel of informeer naar de mogelijkheden voor jouw feest!