Menu

Buitenkantine

De Buitenkantine van Brasserie Buitenhuis brengt jou deze zomer in verleiding om de nieuwe vorm van uitgaan te ervaren. Het nieuwe stappen is namelijk: zitten! Veilig, met afstand, en ook gewoon voor groepen. Vrienden, collega’s of familie, iedereen is welkom! Chillen in een ligstoel en als het fris wordt lekker overdekt en verwarmd.

De Buitenkantine heeft met afstand het leukste foodtruckterras waar je samen geniet van speciale biertjes, vunky snacks, bites van de OFYR BBQ, mega lekkere koffie en nog veel meer. Het menu verandert regelmatig. Ook to-go voor op het strandje! Loop gewoon lekker binnen, er is altijd wel plek! Reserveren hoeft niet, maar kan vanaf 18.00 uur voor allen groepen van 4 tot en met 8 personen.

Hou op Facebook en Instagram onze programmering in de gaten voor ons wisselende entertainment.

Vanaf 20.00 uur onder de 18 jaar alleen onder begeleiding!

Openingstijden:
We zijn er de hele zomer, tot en met 30 augustus.
Maandag-donderdag: vanaf 16.00 uur
Vrijdag-zondag: vanaf 12.00 uur

Let op: bij slecht weer is de Buitenkantine gesloten. Check hiervoor onze Facebookpagina.

Wil je de Buitenkantine afhuren? Dat kan! Van maandag tot met donderdag is het mogelijk om de Buitenkantine af te huren, er is ruimte voor circa 125 personen. Het huren is voor zowel bedrijven als particulieren. Meer informatie? Stuur een mailtje naar info@brasseriebuitenhuis.nl of bel naar 071-5721805,  keuze optie 1.

De Buitenkantine: Veilig, Vunky en Vrij!

Brasserie Buitenhuis

J. Pellenbargweg 2
2235 SP Valkenburg
071 572 1805
info@brasseriebuitenhuis.nl

Bekijk op Google Maps

Reserveer direct een tafel of informeer naar de mogelijkheden voor jouw feest!